Discover Mermaid Experience

Probeer te zeemeerminnen en ontdek waarom dit een populaire manier aan het worden is om de onderwaterwereld te ontdekken via dit zeer flexibele, korte programma waarmee je kunt ervaren of je dit leuk vindt!

DeĀ  Discover Mermaid Experience is een introductie op eenvoudige zeemeermin-activiteiten in beschut water (zoals een zwembad), met water dat ondiep genoeg is om te kunnen staan. Het is ontworpen als flexibele, informatieve, plezierige en beheerste ervaring waarbij het erom gaat dat jij leert ontdekken hoe het is om als een zeemeermin door het water te gaan.

Om je in te kunnen schrijven voor een Discover Mermaid-ervaring moet je minimaal 6 jaar oud zijn. Je moet een goede fysieke gezondheid hebben en watervrij zijn. Er is geen eerdere ervaring met duiken, snorkelen of freediven nodig.

 

De PADI Discover Mermaid Experience bestaat uit twee delen:

  • Na inschrijving voor de PADI Discover Mermaid Experience zal je instructeur de basisbeginselen uitleggen die nodig zijn om te leren zwemmen als een zeemeermin.
  • Een sessie in ondiep water waarbij je een monovin en zeemeerminnenstaart aanhebt, gevolgd door leren zwemmen als een zeemeermin, onder water gaan en spelletjes.

In de PADI Discover Mermaid Experience maak je gebruik van een monovin (d.w.z. een zeemeerminnenstaart), duikmasker, snorkel en vinnen. Het kan zijn dat je ook gebruik maakt van een natpak en een loodgordel. Het is het beste om een uitrusting te gebruiken die speciaal voor het zeemeerminnen is gemaakt maar tijdens deze beginnerscursus kun je ook gebruik maken van de snorkeluitrusting die je al hebt. Als je een freediver of duiker bent, kun je sommige onderdelen van je uitrusting (zoals masker, vinnen, snorkel) ook als zeemeermin-uitrusting gebruiken.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het programma? Neem dan contact met me op en ik vertel je graag meer!