De natuur onderwater is onbeschrijfelijk mooi. De blauwe en warme wateren rond de evenaar vormen een enorm aquarium met prachtige en interessante dieren en planten in allerlei kleuren en maten. Maar ook in ons mooie Nederland is er voldoende te zien in de verschillende meertjes en natuurlijk de in de Oosterschelde en het Grevelingenmeer in Zeeland. Houd je van avontuur, de natuur en heerlijk onthaasten onderwater dan is duiken een geweldige vrijetijdsbesteding. Wil je het een keer proberen dan is de introductieduik de oplossing!

Je begint met een korte introductie over de theorie achter het duiken, enkele basistechnieken en natuurlijk een uitleg over de uitrusting die je gaat gebruiken. Na deze introductie ga je met je instructeur het water in en na een paar simpele oefeningen zwem je (onder toezicht) rond en voel je hoe het is om gewichtloos te zijn. De eerste keer zal je nooit vergeten en waarschijnlijk ben je meteen verslaafd!  Na afloop van je introductieduik krijg je een certificaat mee als aandenken aan je ervaring.

Een introductieduik in het zwembad duurt ongeveer 2,5 uur. Je hoeft alleen je zwemspullen mee te nemen, want wij zorgen voor de duikmaterialen en de begeleiding. De minimumleeftijd is 10 jaar.

Het is ook mogelijk om een extra buitenduik aan je ervaring toe te voegen! Als je de introductieduik in het zwembad hebt afgerond, vertrekken we naar het een van de mooie meren in de omgeving en kun je zelf ervaren hoe het is om in het buitenwater te duiken. Ook hier is de minimumleeftijd 10 jaar.

Introductieduik, en dan?
Heb je de smaak te pakken dan is het natuurlijk mogelijk om een cursus te doen en je duikbrevet te halen! De eerste cursus binnen het PADI opleidingssysteem is de Open Water Diver – cursus. Meer informatie hierover vind je bij de opleidingen op onze website. Als je na je introductieduik besluit om je Open Water Diver – cursus te volgen, dan krijg je korting op prijs van deze cursus.

Bedrijfsuitje?
Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend bedrijfsuitje? Leer je collega’s eens op een heel andere manier kennen en waag de sprong in het diepe! Duiken is niet alleen leuk, grensverleggend, ontspannend en rustgevend. Duiken is een sport die je met z’n allen doet en daarom ook goed voor teambuilding. Vraag naar de mogelijkheden!