Mermaid Instructor Development Programma

Word een PADI Mermaid Instructeur en breng je passie naar een hoger niveau!

Het PADI Mermaid Instructor Development Programma is de volgende stap om je vaardigheden als Mermaid Instructeur te ontwikkelen en anderen te introduceren in de wereld van het zeemeerminnen. Het programma leidt je op tot PADI Professional en leert je om te werken met de PADI standards en het Mermaid Programma.

Het programma bestaat uit 4 theoriesessies en 4 sessies in het zwembad met een PADI Mermaid Instructor Trainer. In deze sessies leer je om op een effectieve manier freedive en zeemeermin vaardigheden aan het leren. Als je alle vereiste vaardigheden beheerst, ontvang je het PADI Mermaid Instructor certificaat en kan je over de hele wereld cursussen geven en zelfs je eigen Mermaid Center beginnen.

 

Het programma:

  • zorgt ervoor, dat je de structuur, filosofie, vereisten en procedures van het PADI Mermaid Programma begrijpt;
  • bereidt je erop voor om je cursisten op een effectieve, veilige manier les kan geven in een ontspannen sfeer;
  • brengt je zeemeerminvaardigheden naar een hoger niveau, zodat je een rolmodel voor je cursisten kunt zijn;
  • geeft je praktische handvatten om je cursussen te organiseren en aan te bieden.

 

Om je in te kunnen schrijven voor Mermaid Instructor Development Programma moet je minimaal 18 jaar out zijn en de PADI Mermaid en Advanced Mermaid cursus hebben afgerond. Ook heb je bij minimaal 2 Mermaid cursussen geassisteerd. Je moet ten minste 400 meter kunnen zwemmen zonder hulpmiddelen en 800m met snorkeluitrusting. Je kunt moeiteloos  minuten kunnen blijven drijven aan de oppervlakte. Tevens kun je zonder moeite en masker onder water gaan en onder water zwemmen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het programma? Neem dan contact met me op en ik vertel je graag meer!